Over ons

ir. Sjoerd van der Linden

Lindenbosch tuinarchitectuur is in 2012 door Sjoerd van der Linden opgericht. Zijn partner Femke van der Linden-van den Bosch is sinds medio 2023 werkzaam in het hoveniersbedrijf. Beiden zijn afgestudeerd aan Wageningen Universiteit als tuin- en landschapsarchitect. Ze hebben gewerkt aan allerhande projecten bij diverse ontwerpbureaus, hoveniersbedrijven en gemeenten.

Sjoerd & Femke zijn woonachtig te Voorhout (Zuid-Holland) en trotse ouders van drie kinderen Marijn, Ewout & Iris. Het gezin heeft een voorliefde voor de bergen. De alpen behoren tot één van de favoriete vakantiebestemmingen. De pracht en kracht van het landschap inspireert hen in het dagelijks werk als tuin- en landschapsarchitect.

Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen

Als tuin- en landschapsarchitecten ontwerpen wij buitenruimte, onze focus ligt op tuinarchitectuur. Wij richten ons op particulieren en de zakelijke markt (bedrijven). Wij ontwerpen en realiseren tuinen in de meest brede zin van het woord: privétuin, kantoortuin, daktuin, patiotuin, stadstuin, speeltuin, rotstuin, verticale tuin, thematuin etc. Iedereen gebruikt zijn tuin op een andere manier maar bij het maken van een passend tuinontwerp staan groen en water altijd centraal.

Lindenbosch tuinarchitectuur wil de klant een totaalpakket aanbieden; van het eerste oriënterend gesprek tot en met het jaarlijkse tuinonderhoud. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven om uiteenlopende plannen voor de buitenruimte te realiseren. De klant heeft één aanspreekpunt en blijft door het bos de bomen zien.

Lindenbosch

De naam 'Lindenbosch' is een samenvoeging van de namen 'van der Linden' en 'van den Bosch'. Onze (schoon)vader runde tot zijn pensionering hoveniersbedrijf 'E.W. van den Bosch tuinarchitectuur' te Noordwijk. Een deel van het reguliere tuinonderhoud komt uit zijn portefeuille. Eric staat nog regelmatig klaar om een helpende hand te bieden tijdens aanleg- en onderhoudsklussen.

Onze kinderen steken van kleins af aan al graag hun handen uit de mouwen. Ze hebben de groene vingers niet van een vreemde. Lindenbosch & Zn in spé?