vhg-lidLid van VHG

Lindenbosch tuinarchitectuur is lid van branchevereniging VHG (vanaf 01-03-2016).

Branchevereniging VHG is  een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. VHG bestaat uit vakgroepen, regionale afdelingen, een ledenraad, het bestuur en een landelijk bureau.

Groen heeft een toegevoegde waarde voor maatschappij en economie. Het heeft een positieve invloed op het welzijn van mensen en de ontwikkeling van kinderen. Groen geeft de politiek handvatten bij het aanpakken van maatschappelijke en economische vraagstukken, bijvoorbeeld fijnstof en criminaliteitsbestrijding. Groen vergroot de concentratie, bevordert de werkbeleving, versnelt genezingsprocessen en laat de waarde van onroerend goed stijgen. Het bewustzijn is nog onvoldoende aanwezig bij de politiek, bedrijven en burgers. Het moet meer zichtbaar worden in beleidsregels, aanbestedingen en inschakeling van professionals.

Branchevereniging VHG wil namens de individuele ondernemers in de branche de vertegenwoordiger zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. De sector wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze voegt door haar diensten iets toe aan de kwaliteit van leven. Branchevereniging VHG ziet zichzelf daarmee ook als ‘de groene inspiratiebron’ voor de maatschappij.

Vertrouwen is een belangrijk begrip in de relatie met de klant. Hoe weet de klant, dat hij met een professionele partij te maken heeft? Een partij die afspraken nakomt, garantie biedt en serieus met eventuele klachten omgaat? Een VHG-lid heeft een streepje voor op niet leden. Leden bieden de klanten namelijk heldere Algemene Consumentenvoorwaarden en de garantie dat eventuele fouten en schade worden hersteld. Daarmee onderscheidt men zich extra als professionele ondernemer in het groen.

 

pdf Download de algemene voorwaarden voor particuliere of zakelijke klanten.