Kruizemunt geselecteerd!

geplaatst in: Tuinaanleg | 0

In het kader van “Tuin van het Jaar 2018” is de Kruizemunt inzending van Lindenbosch geselecteerd voor een tuinbezoek door de jury van VHG!

Het tuinbezoek staat gepland voor 31 augustus.

Na afronding van de tuinbezoeken door heel het land beslist de jury in oktober welke tuinen genomineerd worden voor de “Tuin van het Jaar 2018”.

Tuin van het Jaar …dé nationale competitie voor de best aangelegde tuin.

De Tuin van het Jaar winnen is een groot feest. In de eerste plaats voor de winnende hovenier, maar zeker ook voor talloze tuinliefhebbers in Nederland. Want deze bloeiende competitie zet elk jaar weer de vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen op de groene agenda van het grote publiek. Branchevereniging VHG daagt álle hoveniersbedrijven in Nederland uit hun mooiste tuinen in te sturen.

Publiciteit

Mooie inspirerende tuinen, waar het vakmanschap vanaf straalt. Daar gaat deze wedstrijd over. Bij de Tuin van het Jaar-competitie hoort een uitgebreide publiciteitscampagne. De media-aandacht voor deze inspirerende wedstrijd blijft onverminderd groot: in vak- en publieksbladen en op social media. De eigenaren van de genomineerde tuinen vertellen in de promotiefilmpjes over uw werk en toegevoegde waarde als hovenier. Dat is goed voor de hele beroepsgroep, want vele potentiele klanten volgen deze wedstrijd.

Jurering

De competitie loopt van juni tot en met oktober 2017. Na de eerste beoordeling op papier bezoekt de vakjury een selectie. Tijdens het tuinenbezoek bepaalt de vakjury welke tuinen een kans maken om de wedstrijd te winnen. Deze genomineerde inzendingen laten zien hoe goede tuinen sterk kunnen verschillen, afhankelijk van hun ligging, bodem, formaat, ontwerp, beplanting, uitvoering, enzovoort. Het niveau van de genomineerde tuinen is al jaren hoog. De vakjury kiest de “Tuin van het Jaar 2018”. De publieksprijs komt via de verkiezing op Facebook tot stand. In het voorjaar van 2018 worden beide prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst.


Deel:
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail