Voorhout

Uitvoering: 2016-2017 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Een project met de nodige logistieke uitdaging waarbij de gehele tuin op de schop is gegaan. De wensen van de bewoners voor de voor- en achtertuin zijn zorgvuldig in het plan verwerkt. Aan de slootzijde is een nieuwe damwand geplaatst met FSC certificaat. De meeste materialen zijn met behulp van een torenkraan aan- en afgevoerd. Het hoogteverschil tussen woning en sloot is door betonnen keerwanden opgelost. De tuin is een echte gezinstuin geworden waarbij alles een eigen plek (kader) heeft. De maatwerk douglas schuur is voorzien van een ecodak. De tegels in de oprit hebben plaatsgemaakt voor grind om de finishing touch te geven aan deze duurzame tuin.


Deel:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinfacebooktwittergoogle_pluslinkedin