Voorhout

Uitvoering: 2016 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Aanleiding van deze tuinrenovatie was medisch van aard. De bewoonster lijdt aan de ziekte van MS (Multiple sclerose) waardoor een tuin zonder opstappen nodig werd. Daarnaast moest er een ruimte komen om een scootmobiel overdekt in de achtertuin te kunnen stallen. Door de kunststof kozijnen kon de bestrating extra hoog worden aangebracht waardoor de opstap tot een minimum werd gereduceerd. Door het bewust gebruik van materialen zoals steigerhout, schelpen, natuursteen, gebakken klinkers en Oud Hollandse betontegels in voor- en achtertuin is architectonische eenheid ontstaan. De oude schutting in de achtertuin is voorzien van wilgenmatten en duurzame tuinverlichting. Een leiboom, klimplant, siergras en hanging basket zorgen voor het nodige en wenselijke groen.


Deel:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinfacebooktwittergoogle_pluslinkedin