Voorhout

Uitvoering: 2014 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Een project waarbij door de klant veel vrijheid is gegeven in het creatieve proces. Hierdoor is een onderhoudsvriendelijke tuin ontstaan dat rekening heeft gehouden met het gewenste gebruik door de klant en de diverse ruimtes op een speelse manier heeft weten te combineren. De scheve lijn in het ontwerp is bepaald door de oriƫntatie van de berging. Diverse materialen waaronder zeshoek betontegels zijn hergebruikt in de stapelmuren van de verhoogde borders. In de tuin zijn steigerplanken gebruikt voor de schutting en douglas vlonderplanken voor het terras bij de vijver. De goudvissen werden vanuit het aquarium overgezet naar de vijver; gegroeid dat ze zijn! Het noodzakelijke vijveronderhoud wordt jaarlijks verzorgd.


Deel:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinfacebooktwittergoogle_pluslinkedin