Noordwijk

Uitvoering: 2014 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Dit vier op een rij project was mogelijk omdat alle bewoners van het bouwblok hun voortuin gerenoveerd wilden hebben. Met de jaren was het een allegaartje geworden en niet meer bruikbaar om in te zitten. Omdat de entrees naar de woningen gemeenschappelijk zijn geworden is iedere tuin vergroot. Er is eenheid gebracht in het geheel d.m.v. dezelfde materialen (betonnen keerwand, houten palen, gegalvaniseerde gaasmat, grind/split). De tuinen verschillen onderling van elkaar in beplanting en bollen, bodembedekkers zullen speels over de rand van de plantenbak heen gaan groeien. In elke tuin is een boom aangeplant (Valse Christusdoorn of Wilgbladige Peer). Google kwam toevallig langs tijdens de aanleg. Bekijk een korte film van het project hier.

Dit project is genomineerd voor “Tuin van het Jaar 2018”!
Breng nu jouw stem uit voor de Publieksprijs:
https://www.besocialized.nl/apps/vhg_fotos/index.php?page_id=1


Deel:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinfacebooktwittergoogle_pluslinkedin