Voorhout

Uitvoering: 2014 pdf
Opdrachtnemer: Lindenbosch

Op eigen initiatief heeft Lindenbosch tuinarchitectuur de gemeente Teylingen benaderd om de nieuwe rotonde op de Jacoba van Beierenweg (t.h.v. Bollendreef en Randweg) te Voorhout op eigen kosten in te richten en te beheren. Hiermee wil Lindenbosch als bedrijf een groene bijdrage leveren aan de eigen woonplaats. De basis van het plan is een kruis uit het logo van de gemeente Teylingen waardoor er op de rotonde een vierdeling ontstaat. De kleuren oranje, rood, groen en blauw van de verticale palen verwijzen naar de wijken van het aangrenzende Hooghkamer: Lint, Dorp, Park en Singels. Als halfverharding zijn schelpen gebruikt als verwijzing naar het verderop gelegen strand. Achter de verkeersborden zijn blokhagen van Beuk, Veldesdoon, Taxus en Liguster aangeplant. De vakken zijn gevuld met kleurrijke laagblijvende heesters en vaste planten.


Deel:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinfacebooktwittergoogle_pluslinkedin