Voorhout

Uitvoering: 2014-2015 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Bij dit nieuwbouwperceel van ca 670m² aan de Jacoba van Beierenweg te Voorhout wenste de klant een tuin met vloeiende lijnen en diverse zitgelegenheden. De oprit wordt aan weerszijden gemarkeerd door oude meerpalen. Als verharding zijn gebakken klinkers waalformaat en Oud Hollandse betontegels 80x80cm van Schellevis gebruikt. In de hoek van de achtertuin is een trampoline verdiept aangelegd en rondom voorzien van houten palen. Er zijn meerdere bomen aangeplant waaronder grote lei Steeneiken uit Italïe. Stapstenen (houtlook beton) lopen speels door de border van vaste planten. Vanuit het tuinhuis en de hangmat onder de douglas pergola heeft men een mooie blik op de woning/tuin. ’s Avonds wordt het pad aangelicht d.m.v. maatwerk borderpalen van douglas hout en ledverlichting.


Deel:
facebooktwittergoogle_pluslinkedinfacebooktwittergoogle_pluslinkedin