Voorhout

Uitvoering: 2014 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Bij dit nieuwbouwperceel van ca 570m² aan de Jacoba van Beierenweg te Voorhout wenste de klant een tuin met een rechte lijnen en rustige borders. De borders en paden zijn omsloten door opsluitbanden om het strakke karakter te versterken. De oprit en het pad langs het huis zijn voorzien van stabilisatieplaten en Alpengrind. Voor de terrassen zijn Oud Hollandse betontegels 60x60cm van Schellevis gebruikt. Er zijn diverse bomen aangeplant waaronder een meerstammige Esdoorn, Japanse sierkersen, Dakplatanen en Leilinden. Over de centrale border zijn twee stuks gegalvaniseerde roosterbruggen aangelegd die een visuele en fysieke relatie legt tussen de woning (openslaande deuren) en de tuin. ’s Avonds worden oprit en bomen aangelicht.


Deel:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin