Katwijk

Uitvoering: 2013 pdf
Opdrachtgever: Particulier

Voor dit project in de Kerkstraat te Katwijk is een tuinontwerp gemaakt om de wens van een natuurlijk zwembad in de tuin op een weloverwogen manier vorm te geven. Daarnaast was de bestaande tuin voor de klant niet goed bruikbaar. Het ontbrak aan een zitplek in de avondzon, overdekte loungehoek met haard, sauna etc. Omdat het bijgebouw de status monument heeft, moest met de nodige zorgvuldigheid te werk worden gegaan. Vijf grote leilinden zijn door hoveniersbedrijf Leo van der Valk verplant i.v.m. een wijziging van de erfgrens. De uitvoering van het natuurzwembad was in handen van Van Ginkel Groep. De overige werkzaamheden waren onder leiding van Bouw05. De sauna is t.o.v. het oorspronkelijke plan verplaatst naar het bijgebouw. Er wordt volop genoten van de nieuwe tuin!


Deel:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin